Нам рік!

Рік тому День Святого Миколая став для нас ще більш особливим. Саме у той день ми створили наші сторінки у Фейсбуці та Інстаграмі та заявили про свій проект. До цього ми ретельно готувалися, продумували перші малюнки та тексти до них. Як ми раділи першим п’яти листівкам, які забрали з друкарні! І так співпало, що це сталося саме до Дня Святого Миколая. Тому сьогодні Just So святкує свій день народження!??

Спочатку нас було троє: Aleksandra DemskayaIrina Yavtushenko та Serhii Darvinskyi. Потім до нас приєдналися Stanislav Rico та Svetlana Prishchenko. Листівок в нас стало значно більше, з’явилися наліпки, блокноти та закладки. Нашу продукцію можна знайти у низці магазинів (поки що одеських, але ми над цим працюємо ?). В нас тепер є чудовий сайт, де все можна легко замовити.

Наші листівки мандрують світом і знаходять своїх власників у різних країнах. Ми залюбки зустрічаємось з вами на різних ярмарках: Вишиванковий фестивальГешефт Garage SaleВсі. Свої.

У нас дуже багато планів та ідей, які не вдається реалізувати так швидко, як нам би хотілося, але ми працюємо і над цим.

Друзі, у цей важливий для нас день ми хочемо окремо подякувати вам. Тому що саме ваш інтерес, ваші теплі відгуки та фотографії з нашими листівочками дають нам наснагу розвиватися! ??

Залиште коментар